Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím s vámi,vaše myšlení je docela dost podobné, alespoň ve psaní veršů. jsou krásně, záhadné,někdy jimi bloudím, ale ráda bloudím a zapojuji svou fantazii...
2.9.2014 5:36 | koiška
Třeba ano... :)
1.9.2014 21:29 | Lugilla
asi před týdnem jsem si při čtení jedné z Tvých básní říkal to samé, třeba bychom si rozuměli, kdybychom se znali :)
1.9.2014 21:24 | Marek Miko
Lásku ke kávě nesdílím, lásku k podmanivým básním jako je ta Tvá, ano. Umíš tak jednoduše a přirozeně vyjádřit méně jasná zákoutí mysli...zkrátka líbí se mi Tvá obraznost, a proud Tvého uvažovaní je někdy nebezpečně blízký mému. :)
1.9.2014 21:19 | Lugilla