Bistro
Bistro
Je léto, venku není zrovna hic a mě z ničeho nic, překvapila rakovina plic. A tak jako každý večer venku u bistra, klopila jsem do sebe další sklenku sklepmistra.
Je zima, sedím tady pořád a je to docela prima, jen místo vína piju rum a tak trochu jsem přišla o náš dům...
Publikoval(a):
mučeníkrálíčka, 30.8.2014