Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pokus

pokus

Každej den se v mojí pavučině zpřetrhala jedna nit.
Teď už je v ní jedna velká díra a já nemám chuť dál žít.
Je to právě dnes, co se ve mě ztratila, i ta poslední kapička naděje. Teď tu ležím opilá, neštěkne po mě pes a už se mi ani nikdo nesměje. Teda ještě bych tu měla jeden sen, co mohl by se uskutečnit v můj poslední den. A to, ať nezaberou prášky dřív, než vyjdu z bytu ven!
Publikoval(a): mučeníkrálíčka, 29.8.2014
Přečteno (60x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti