Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapičky deště

Kapičky deště

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Kapičky deště padají ještě

Kapičky deště
| Marie Bernadeta | Básně do koše

Kapičky deště padají ještě
Slzy z mých očí o půlnoci

tekly jen malou chvíli
Než jsem si řekla že je to hloupost

zase se vztekat na přítomnost
která není jen okamžikem ta trvá

Když láska je v srdci skryta
Tak touha i když mne táhne někam

mi nezabrání doufat v pravdu
kterou vím o nás všech lidech

Totiž že láska je věčná
a naplňuje naše srdce stále

do nás se vlévá a proudí kolem
A naše touhy jsou pouze lana

která lze uvolnit když každý
šplhá jako horolezec po příkré stěně

a přitom zdá se mu že je opuštěný
na své cestě do kopce

http://mariebernadeta.blog.cz/1408/kapicky-deste
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 26.8.2014
Přečteno (165x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti