Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obraz ženy

Obraz ženy

vanovaso Básně » o Lidech

Anotace: v galerii Života

K obrazu ženy patří
sen
touha
láska
a hnědočervené hřejivé odstíny

barvy země a krve

Punčochy s barevným ornamentem jako tetování
aby proniklo
do tepen
do srdce
a steklo pak potem
zpátky k zemi
abychom ucítili

Souznění

K obrazu ženy se sluší
přivřená víčka
plná smyslnosti
něhy
krásy
a ukryté vášně

Obrazem ženy
jsou stará plátna
malovaná milostnými příběhy

Kolik je žen
tolik je obrazů

v galerii Života
Publikoval(a): vanovaso, 11.8.2014
Přečteno (101x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Lugilla, koala-pancake, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti