Úsměv
Úsměv
Anotace: Přestaň se mračit protože důvod k úsměvu se dá najít. :)
Nemysli na dny kdy svět byl k Tobě zlej,
mysli jen na ty co jsou pro Tebe NEJ!
Nemysli na ty co nechceš je znát,
mysli jen na ty co navždy máš rád.
Nesmutni nad tím že měl si zlej den,
večer ti přinese překrásný sen.
Až nebudeš vědět proč usmát se máš,
pomysli na toho co máš rád a dobře znáš.
Teď už se směj a špatnou náladu vzdej,
už jen radost a štěstí v životě měj.
Publikoval(a):
Chumřííí, 3.8.2014