Pro mé
Pro mé
Anotace: Mám vás ráda a doufám že to nejde přehlédnout :)
Vím že mám přátel jen pár,
vím že jsou můj obrovský dar.
Snad dobře je znám,
moc je ráda mám.
Jste mou cestou z chmurných dnů,
mým krásným dnem po nocích teskných snů.
Jste v mém srdci hluboko vryti,
nebudete mnou světu nikdy skryti.
Jste cílem mých cest,
pomáháte mi vstát když nemohu na nohy vzlést.
pomáháte mi s mými sny se vznést.
Pomáháte mi šťastnou být,
jsem moc vděčná že o vás nemusím jen snít.
Jste mou oporou na kostrbatých cestách,
jste mou záchranou když se mi někdo chechtá.
Jste ti co se mnou soucítí,
nejste ke mně bezcitní.
Jste ti co mě vedou když špatně vidím,
jedno vám teď proto slíbím.
Až budu vám pomoct moct,
nebojte se říct pomoc!
Publikoval(a):
Chumřííí, 2.8.2014