Vzpomínky
Vzpomínky
Anotace: Čas mění přítomnost na vzpomínky, které zůstanou, třeba i na nás si někdo v dobrém vzpomene...
Vzpomínky dotyků
dotyky vzpomínek
zůstanou v nás,
nápisy na triku
magický prstýnek
nevrátí čas.
Dotyky vzpomínek
pár veršů v šuplíku
z těch lepších let,
jen další kamínek
v mozaice úniků
z vězení Svět.
Až sáhne na kliku
a sfoukne plamínek
víla či kněz,
pak jen kříž na víku
s dotykem vzpomínek
a nebo bez...
Publikoval(a):
Mirastus, 31.7.2014