Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak nás vidím

Tak nás vidím

Chumřííí Básně » o Lidech

Anotace: O tom jak nás vidím

Lidé mí drazí,
rostou z nás vrazi.
Každý si sám za svým cílem jde,
i přítel když nemůžeš od tebe odejde.
Pomozte si! Mějte se rádi!
Buďte spolu praví kamarádi!
Potřebujeme ve světě lásky více,
mezi milenci je nějaká sice,
ta však pomíjí jako jarní kvítí,
přes temnotu v našich srdcích neprosvítí.
Každý chvátá za svým snem,
mít se dobře nocí i dnem.
Je to jediné co chceme,
neuvědomujeme si jak daleko proto jdeme.
Stačí málo, radost udělat a z toho svou mít,
s láskou v srdci k druhým žít.
Lidé chtějí stále více,
při cestě za vším si zadýchávají plíce.
Pár předurčených dní se na sebe smějí,
radost za zbytek roku z toho mít chtějí.
Radostné písně dokola a nahlas pějí,
v srdcích prý krásně hřejí.
Publikoval(a): Chumřííí, 28.7.2014
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti