Příjď ke mě blíž
Příjď ke mě blíž
Anotace: O touze mít někoho velmi blízkého.
Přijď ke mně blíž a uvidíš,
že skrývám to co nevidíš.
Bojíš se mě a já tebe,
neodhaluji nitro od sebe.
Kdo přijde blíž i přes můj odpor,
uvidí tajnou skrýš mých opor.
Opory co drží mě ve veselosti,
o nichž sním i při bdělosti.
Kdo nebude bát se oporou mou stát se,
neztratí mou přízeň v kamarádské lásce.
Kdo přijde blíž tak hned pochopí,
kterého pomyslného lana se mi pro pomoc uchopí.
Kdo pozná mě blíž zrak přede mnou nesklopí,
protože ať udělám cokoli on to vždy pochopí.
Když přijdeš blíž a uvidíš,
stékat slzu i tu co nevidíš,
jsi ten, co mě zná a má rád,
jsi pro mě ten nejcennější kamarád.
Takových není mnoho a to vím,
snad jen doufat že takového mám, nemusím.
Jen přijď blíž a pozorně koukej,
a rány neviditelných slz mi prosím pofoukej.
Když přijdeš poznáš kdo jsem,
tak se neboj a pojď prosím sem.
Publikoval(a):
Chumřííí, 23.7.2014