Tvář člověka
Tvář člověka
Anotace: Tvář člověka je skryta Tvář člověka je před očima
Tvář člověka
| Marie Bernadeta |
Myšlenky
Tvář člověka
Tvář člověka je skryta
Tvář člověka je před očima
Kdo myslí že ji vidí
Ten se jistě mýlí
Když do očí se pouze dívá
Když něčí vizáž hodnotí
Všechno je lež i pravda
Jsme pod obojí stvořeni
Hrst prachu v nás prosvětluje
oheň Lásky z duše
A kdo je prázdný
ten chlubí se jen schránkou
která není živá
ale která připomíná mrtvolu
proto si mažou na tvář makeup
co podobá se balzámu
Lidi si myslí že vše skryjí
pod nános krycích stínů
A že se nikdo nedozví
v paprscích rentgenových shůry
Kolik v nás ještě zbylo Lásky
Tou všechno v Nebi měří
Peníze jsou jen Ďáblův blábol
Jen lístky které letí
Rychle do propasti času
Kdo poměřuje věci hodnotou
bez hodnoty věčné
Ten jistě dávno už je mrtev !
http://mariebernadeta.blog.cz/1407/tvar-cloveka
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 14.7.2014