Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Život je nepřečtená kniha...
15.7.2014 12:37 | Marie Bernadeta
Docela dost přemýšlíš a filosofuješ. Je dobré nad životem přemýšlet a potom podle toho i jednat. Dobré.
15.7.2014 9:33 | děda včela