Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SOBOTA

SOBOTA

každou sobotu při západu slunce
se v oříškové čokoládě probouzejí nosorožci
aby spatřili kousek neznámého tebe
v černých oblecích
v kravatách které jim nesluší

a tak to je
každou sobotu
když měním povlečení
Publikoval(a): Marek Miko, 20.6.2014
Přečteno (68x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti