Lež má krátké nohy a...
Lež má krátké nohy a...
Anotace: Jisté uvědomění si a snad pochopení myšlenek, jednání druhých... báseň je tak trošku věnována. A zároveň bych chtěla poděkovat své lásce, příteli "díky za to, že Tě mám, za Tvá slova, oporu, za náruč a lásku se vším všady"
Prý lež má krátké nohy
a pravda často bolí…
… možná proto jí ubývá.
Máš na to skryté vlohy,
bít člověka holí…
… tvé srdce na cit se nedívá.
Lásku svou si dávno ztratila,
sebe klameš den co den,
proč pravdy se bojíš jen?
Stále si něco nalháváš,
s vnitřním pocitem prohráváš,
nesmyslnou válku to vedeš…
… cožpak normálních věcí,
slov, třeba jen pár vět... už nedovedeš?
Já vím, že ano,
stačí jenom chtít
umět se tomu postavit.
Pravdě.
Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 17.6.2014