Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ach lásko má

Ach lásko má

Marie Bernadeta Básně » Srandovní

Anotace: Jak puberťačka malá sobě jsem se smála...

Ach lásko má !

16. dubna 2014 v 22:18
| Marie Bernadeta |

Milostná poezie


Ach lásko má jakpak se máš ?
A co pořád děláš ?

Když mi nepíšeš ?

Rozhodla jsem se
ať je aspoň legrace

Vždyť víš že jsem Opice
a ta se ráda směje

Poslala jsem ti
vypláznutý jazyk na vestě

Tak jsem se dneska cítila
Když asi projel jsi kolem

a já jen Tvůj vůz
jsem zahlídla

Snad někdy uvidím i Tebe

Ty můj Indiáne !
Ty moje Rajče !


A abys věděl že tě mám ráda
Udělám na Tebe dlouhý nos !

Tak Ti dnes přeju
- Dobrou noc !
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 13.6.2014
Přečteno (281x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 07:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti