Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oběť

Oběť

Miel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kdo si ji žádá?

Cítíš krev v ústech
chutná jak nektar
Opojný nápoj s příchutí jedu

Místnost je ztichlá
leč ty slyšíš hlasy
Přes lkavé prosby
se nedočkáš spásy

Je pozdě štkát
a bohy vzývat
Ty jsi ten
na něhož dav bude plyvat

Volejte vivat!

Zapalte obětinu
zakryjte si tvář
Však neskryjete svoji vinu
vrženou na oltář
Naplňte už číši
zášti po okraj
Zloba co z vás teď čiší
časem promění se v žal
Publikoval(a): Miel, 9.6.2014
Přečteno (58x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti