Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Toť poslední můj den paprsky slunce prozáří mřížoví rozedraný rubáš chrání můj sen že mé slabé údy vyvedou mě ven a kat můj rozsudek dnes vysloví.
17.10.2014 23:57 | gogol
Email:
Heslo: