Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina mé duše II

Krajina mé duše II

S prvními mrazy
cítím tu závrať
S poselstvím zkázy
k zemi se navrať

Modlitba se snětí
do nitra proniká
Mění se v prokletí
na špičce jazyka

Nebe z oceli
se pozvolna rozpadá
Oči mé prozřely
obloha šedavá

Padá...
Publikoval(a): Miel, 8.6.2014
Přečteno (73x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Engliš, koiška, Marek Miko

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti