Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina mé duše I

Krajina mé duše I

Miel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Otisk mne

S prvními sněhy
cítím tu tíži
Krystalky něhy
k tváři se blíží
Drtí mé kosti
na kůži pálí
Tají s úzkostí
duši mou kalí

V kokonu šílenství
duše má prosívá
O milosrdenství
pohřbená zaživa

Padá
Na zem se snáší
s ledovou vášní
Padá
Pod víčky lehce skryje se
Padá
S klidem se vznáší
chaos přináší
Pádá
Pod víčky se prostírá
bílá nevinná
chladná krajina
mé duše
Publikoval(a): Miel, 7.6.2014
Přečteno (88x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Engliš, koiška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti