Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Do krásy bez spásy
objetí řítí se
polibek......pohlazení
náhražka tvého chtění
víčka si přidrž a vypověz
zeměchtění.
13.6.2014 22:57 | gogol
Pěkný, dovolil jsem si ji zařadit do kategorie. Kdybych se náhodou spletl, přeřaď si to do jiný...:)
11.6.2014 20:17 | Engliš