Jsou lidé a je osoba...
Jsou lidé a je osoba...
Anotace: Tak jsem se opět přesvědčila, že osoba, která mi kdysi psala, jak je obyčejná a pravdomluvná, osoba, která chětla se setkat a potom skutek utek, ta, co hrála na mě intriky i citové... no, není co dodat, i tací lidé mezi námi jsou.
Jsou lidé…
… co pro pravdu se zlobí,
a druhé nenávistí jen zdobí,
slova z úst pošetilá jsou,
jen za svou lživou pravdou jdou.
Je osoba…
… co má rozdvojenou osobnost,
a její hra na dokonalost
snad zakrývá neschopnost
sama sebe přiznání
a vztahového zklamání,
že kolem sebe kope a lidi odhání.
Možná je to smutek
co mysl do stínu jí halí,
kam poděl se skutek,
a proč pravdu stále kalí…
Snad pravdy se bojí.
Prý obyčejná je a pravdu jen mluví,
že upřímnost ji není cizí a nedá na pomluvy…
… byl to všechno jenom omyl,
díky svému milému, vím víc,
než bych vůbec chtěla a ...
... je mi ho líto.
Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 4.6.2014