Piknik
Piknik
Anotace: Takhle to dopadá, když vztah zevšední...
Máme piknik v minovém poli,
děláme, že to nevíme.
Hrajeme každý svoji roli,
a skrz sebe civíme.
Jíme to, co jíme obvykle,
takže žádná změna.
Jen to ticho je nějak nezvyklé,
když randí muž a žena.
Přála bych si piknik někde na louce,
ale Tobě nevadí ty miny.
Kéž bychom byli na krásném palouce,
a tys přestal být líný.
Možná si spolu šlápneme na minu,
pak piknik navždy skončí.
Neber si lásko hlavně nic za vinu,
vítá se i ten, kdo se loučí.
Publikoval(a):
RISCH, 29.5.2010