Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je fascinující sledovat proud Tvých asociací, a ještě zajímavější je si domýšlet, jestli by nějak uškodilo, kdyby se báseň rozbila a pak poslepu nějak zase slepila dohromady. On totiž každý verš je naprosto dokonale svébytná báseň.
Líbí se mi způsob jakým píšeš, není to křečovitá snaha se odlišit, to je odlišnost - a mezi tím já docela dobře dovedu odlišovat. :)
4.6.2014 21:40 | Lugilla
luxusní metafory...
17.5.2014 9:29 | Martin Havlíček