TROPICO
TROPICO
ananas s pomerančem
našli v sobě nicotu
vyzbrojeni zlatým mečem
voda plyne bez zvuků
nicoto hořká nicoto
nepřiprav je o život
zlato ztratilo svoji hodnotu
stala se z něj mysl schizofrenika
ananas s noži ve vlasech
pohltil ho letní smutek jedoucí na plechovém motocyklu
a pak vykrvácel
měsíčky pomeranče kroužily v jiném souhvězdí
Publikoval(a):
Marek Miko, 7.5.2014