Zrazen
Zrazen
Relativní čas,
Kolem mojí hlavy.
Na můj účet rarášci,
Dnes večer se baví.
Smějí se mé náladě,
Výrazu bezmoci.
Probuzení ze zrady,
Vprostřed klidné noci.
Vědí o co běží,
Proč se cítím zrazen.
Prostřednictvím srdce,
Mohu být prozrazen.
Proč pocity lásky,
Bezmezného štěstí.
Vždy vystřídá citová,
Inzultace pěstí.
Publikoval(a):
Ecapite, 6.5.2014