Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cizinec

Cizinec

Ecapite Básně » o Lidech

Anotace: Pocity introvertního člověka zasazeného do extrovertní skupiny

Mezi svými cizinec,
S nejasnou svou rolí.
Jen jediný spojenec,
S okolím ho pojí.

Nesdílené nadšení,
Chybějící důraz.
Ticho to se necení,
Jak by šlo o úraz.

Výřečnost a průbojnost,
Vlastnosti ze zlata.
Zamyšlení důstojnost,
Byla navždy vzata.

Snažit se jít s davem,
Hledat vlastní cestu.
V tempu dnešním štvavém,
Emoce jsou gestu.

A největší blbost,
Nemilovat davy.
Trestem za tu drzost,
Je setnutí hlavy.
Publikoval(a): Ecapite, 2.5.2014
Přečteno (81x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MorbidBad

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti