Pocitovka
Pocitovka
Duše co se drží,
Mé tělesné schránky.
S ohromnou výdrží,
Píše další stránky.
O tom, co teď cítím,
Co mě zevnitř ničí.
Podléhám tvým sítím,
Které se mnou cvičí.
Zase ztrácím hlavu,
Propadávám v zmar.
Rozpouštím se v davu,
Tiše ztrácím tvar.
Stále víc se bořím,
Pavučinou citů.
Pro jednu já shořím,
V ohni svých pocitů.
Publikoval(a):
Ecapite, 28.4.2014