Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nezval jako takový má na moji tvorbu ohromný vliv, takže se ani nedivím, je to naprosto stejný postup :)
5.6.2014 16:51 | Marek Miko
Hrozně mi to připomnělo Nezvalova Edisona...
5.6.2014 16:08 | Lugilla
Je štěstí slyšet milý hlas,
ve kterém zazní tónů jas.
24.4.2014 18:36 | koiška