Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TY

TY

Marek Miko Básně » ?nezařazené?

Anotace: A stejně jako milovníci a smutní lidé, i já jsem básník.

Jsi to ty
V kruhu který nesmí být narušen
Přesto ho narušíš
Svým neohlášeným příchodem
Nepozvám ale předurčen
K novému vidění

Vstup do podsvětí byl otevřen
Tvojí zvrácenou myšlenkou
Která se stala duší milovníků
A smutných lidí
Básníků

Jsi to ty
Kdo se vrátil na začátek
Kdo musí zemřít v říši divů
A čekat na znovuzrození
S kapsami plnými kamenů
Mizející pod vodou

Jsi to ty
V kruhu který nesmí být narušen
Přesto ho narušíš

Některé věci
Které jednou miluješ
Zůstanou navždy tvoje
A když se snažíš od nich oprostit
Vrátí se k tobě zpátky
Stanou se tvojí součástí
Nebo tě zničí
Publikoval(a): Marek Miko, 13.4.2014
Přečteno (96x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jeffree, Formis, Martin Havlíček, Poutníček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti