Poselství (dokud je čas)
Poselství (dokud je čas)
Anotace: Je to báseň o tom co se děje v přítomnosti na Ukrajině ale i je to mé poselství pro vás všechny do života!
Já mám hroznou chuť vypít rtuť, do pití arzen, skočit vypuštenej bazén.Ale nic z toho neudělám, protože svůj úděl tu ještě mám.
Možná pomoct lidem, možná černým plynem.Jakou cestou se mám dát, cestou úmrtí a ztrát.Víte co mě sere?, každý drží hubu nikoho nezajímá co se ve světě děje.Třeba Rusko už pár týdnů sou na Ukrajině a roznášejí bídu, strach ale já nemám v úmyslu se bát!
Vemte si zbraně a poťte na ty špatný svině, tak co pudete se mnou pudeme na ně ??
!Můžeme s tím ještě něco dělat!
Publikoval(a):
Braxis, 9.4.2014