Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak vem i děti :D a i přítelkyni ;-)
11.4.2014 22:44 | Braxis
Za tři měsíce se budu válet s přítelkyní a dětmi u vody....ať jdou válčit jinýýý,zdatní a silníí.
11.4.2014 20:22 | Martin Havlíček
Ano, pokut vlastníš sečnou či střelnou zbraň tak si jí připrav do 3 měsíců ji budeš potřebovat... (doslova)
11.4.2014 10:27 | Braxis
Chopte se svých mečůůů a hrrr na něěěěěééé...jééé!
10.4.2014 19:42 | Martin Havlíček