Proč
Proč
Anotace: Konec vztahu, který nezačal.
Jsem tu pro tebe.
Proč to nevnímáš.
co se děje?
Kašleš na mě?
Ne chceš mě a já to vím.
Sem ta, které píšeš.
Dívám se na tebe a nic necítím .
Už to přestává, voláš.
A já to nezvedám
Nechci tě a ty to víš.
Publikoval(a):
Domma, 2.4.2014