Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach

Strach

Themis Básně » ?nezařazené?

Anotace: předtím sem psal hlavně pesimisticky ted se snažím o pravý opak a doufám že to oceníte

Strach
Strach je příšerný
Zároveň však komický
Na svět jste přišli odvážní
Ale umíráte jako bačkory

Malé dítě stále brečí
Dospělý to nedá znát
Každý z nás se někdy bojí
Dát to třeba jenom znát

Klepeme se ,nemluvíme
Máme křeče v žaludku
Každý z nás to někdy zažil
Možná jenom na chvilku

Bohužel se bojí každý
I když třeba není proč
Jediné co dodám ještě
,,nebojte se není proč“
Publikoval(a): Themis, 31.3.2014
Přečteno (84x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 11:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti