Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
velmi se mi líbí myšlenka! A verše také hezky plynou.
31.7.2014 23:26 | Huge_Egg_Man
libi se a moc :-)
22.4.2014 17:34 | LadyLoba Romana
Pravda...tohle časem pomine,až zjistěj a jestli vůbec zjistěj dotiční že už nejsou lidi...nikdy není pozdě...a není nad živé obětí a živeho hubana od přítelkyně nebo přítele.
31.3.2014 20:44 | Martin Havlíček