Zaslepenost
Zaslepenost
Anotace: zkoušela jsem psát něco veselého bohužel po sabotaci z mnoha stran sem se rozhodla napsat o zaslepenosti a věřte nebo ne šlo to úplně samo
Zaslepenost
Starší si a mám tě ráda
Rozum máš a nejsi hloupá
Nápady máš úchvatné
Ale né vždy důkladné
I když ležíš na zemi
Můj názor se nezmění
Chyby tvé jen přehlížím
Hloupá jsem a nic nevidím
Ten božský tvor
Člověk stále bez chyby
Je jen sliz
Potěr nejnižší
Nevědělas co jsi měla
dokud jsi to neztratila
stále čekáš na můj návrat
kterého se nedočkáš
tvá úchvatnost a dokonalost
nebyly tvé vlastnosti
po tvé zradě odešli
jediné co zůstalo byly tvé špatné vlastnosti
Publikoval(a):
Themis, 30.3.2014