Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

OSTRUŽINOVÉ NEBE

OSTRUŽINOVÉ NEBE

Poslové hodin
Záhadný vítr budoucna
Zmizeli s ptáky
Ve tmě která zívá jako lvice
Čekající na svého krále

Pil jsem to ostružinové nebe
Na stole z fialek a očí lesních rusalek
Ukamenoval jsem Ježíše
Dávný symbol čistoty
V chrámech plných samoty

Jsme jen já a ty
Chlapec a chlapec
S meči vyzdobenými temnotou

Věřím že stále vytváříme exploze
A modlitby stávají se něčím svatým
Ve chvíli kdy se ztrácíš
Ve chvíli kdy se vrátíš
Exploze
Exploze
Rány do ostružinového nebe
Do hvězd meditujících na těle

Bílé oblouky
Smaragdové podlahy

Silnice třpytí se ve stavech opilosti
Skleněná ústa jsou jen drahou bižuterií
Věnuji ti květy které uvadají
Omlouvám se
Ale jiné v mých záhonech nevyrostly

Miluji absint
Absintové chvíle.

Je čas jít
Je čas jít

Absintové nebe.
Publikoval(a): Marek Miko, 28.3.2014
Přečteno (74x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marie Bernadeta, koiška, Formis, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti