Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hmmm...koukám že ses dal na lyrickou tvorbu,která má vystřelovat čtenářům představy a obrazy fantazie...dobrá práce...
ps: jak obalamující...celou dobu med kolem huby a končí to stejně chlastem...héé!
28.3.2014 18:55 | Martin Havlíček