Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dneska bylo na obloze opět vymeteno a počásí nám přálo... ach jaké to bylo... jít ruku v ruce... cestou domů z práce přítelovi. :o) Krásné dílko, Květinko jarní.
13.3.2014 17:42 | NikitaNikaT.
Teď je bez obrázků ale někdy...paráda...
13.3.2014 15:07 | Linzerka
Jako děti jsme hádaly, co mraky na obloze vytvářejí a pokračovala jsem s tím i se svými dětmi. Nebe je nekonečné pláno na nádherné kresby. :-)
13.3.2014 8:12 | Marci-Tami