JSEM!
JSEM!
Anotace: Ze ME! (Název opsaný z knihy Jaroslava Duška - je však přesný)
Přišel JSEM na Svět
vnímal tu krasu
miloval,
miloval bez podmínek
Pak nastal zmatek
učil se číst
učil se psát
učil se, poslouchat
Byl "hodnym" chlapcem
vítězem v ringu
obklopen ženami
penězi, slávou
Však s placem v srdci
boric hlavu do polštáře
den za dnem
zazival klam
Jednoho dne uslyšel hrom
uviděl blesk
a padajic k zemi
pochopil
Dnes cestou zpět
odnaucuji
osvobozuji,
svou duši
Však vdecen zkouškám
poznal
pochopil
kdo,
Kdo skutečně JSEM!
Publikoval(a):
Christoomfair Bear, 5.2.2014