Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe

Pro tebe

myšpulinek Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: .....................

Myslíš, že někdy budeme ležet v posteli a ty mi tohle vše vysvětlíš?
Nebo to je jen má domněnka a ty se nikdy nezměníš?
Hlavu si pokládám na plyšáka co si mi daroval,
tou hlavou běhají myšlenky proč jen si lásce vzdoroval.
První co mě napadne je to jak se směješ,
to jak mě k běhu motivuješ.
Jak chutnáš co jsem právě uvařila,
to jak se hněváš, když jsem něco provařila.
Jak montuješ tu skříňku,
jak doléváš mi vínem sklínku.
Jak stahuješ film na dívání,
to jak mě lákáš na líbání.
Jak vyndaváš z kapsy lízátko,
jak vzdaluješ se mi na krátko.
Jak mě rozesmíváš, když špatný den mám,
jak se mě ptáš jestli opravdovou lásku znám.
Jak slepuješ boby,
jak ukazuješ mi básnické vlohy.
Jak běháme tmou nahý,
jak má píseň k té tvé ladí.
Jak se mi směješ, že na nose se drbu,
jak mi říkáš, že do všeho se moc hrnu.
Jak mi ukazuješ, jak děláš pizzu,
Jak u filmu utíráš mi slzu.
Jak bloudíš se mnou okolo zříceniny,
jak u filmu jsme teprv u poloviny.
Jak polibek na rozloučenou mi vlepíš,
jak tě mám ráda nevíš.
Jak se mě ptáš jestli v activitách vyhrát chci,
jak rádi máme naše společné dny,
a taky vidím to, že pro tebe nejsem tak dobrá,
jak snadno přátelství dá se prodat .....
Publikoval(a): myšpulinek, 5.2.2014
Přečteno (1464x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti