Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tokání

Tokání

Zavírám oči třeba ta bolest se otupí,
měla jsem vědět, že láska je i pro hloupí.
Kdybych aspoň neměla před očima to tokání,
tak bych lehce vypnula srdce volání.
Myslíš, že odejdeš a najdeš štěstí v dálkách,
jako Napoleon ve válkách ?
Štěstí jsem měla na dosah, už jen kousek stačil,
a ty jsi jinou k baru tlačil.
Pak si mi rozsekal sny na milion střepů,
a já za sebou ty střepy teď vleču.
Jak to, že to nebylo všechno vzájemný?
Přehrávám si společný záběry..
A vidím to i bez těch růžových obroučku,
jak mi do ouška šeptáš broučku.
Chuť lízátek ještě cítím na jazyku,
a kupuju si je furt snad jen tak ze zlozvyku..
To tvé jméno už nikdy nechci slyšet,
už nikdy nechci na tebe myslet..
Zkurvený tulipány tady hrály na city,
najednou krásně bylo v prosinci.
Zmiz ze všech míst, kde tě mám v představách
nechci štěstí hledat už v náhradách.
Mozek musí vstřebat to, že to ty jsi byl to dno,
mozek musí začít chápat, že abych se mohla zvedat, musím umět padat.
Copak mi nedošlo, že ty tolika holkám každou noc
říkáš jak krásné jsou a, že miluješ je moc?
Jsi jak ten Nero co spálil Řím,
víš co už ti nevěřím.
Publikoval(a): myšpulinek, 4.2.2014
Přečteno (105x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti