Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím s Dědou včelou. Krásná vzpomínka,ta hřeje jako kamínka.
19.3.2014 18:19 | koiška
... ale nejsi a takovéto vzpomínky v našem věku dokáží i hřát...
22.1.2014 9:41 | děda včela
Email:
Heslo: