Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když srdce bolí

Když srdce bolí

vanovaso Básně » Láska ... zklamání

Anotace: není co dodat / haiku

když srdce bolí
člověk si neví rady
neví a neví

když srdce bolí
chystá se k rozloučení
k neuvěření

když srdce bolí
kde najít pochopení
a pohlazení

když srdce bolí
a miluje a pláče
chce se mu umřít

když srdce bolí
a tolik je mu smutno
vesmír mu zpívá

když srdce bolí
a vesmírem chce letět
pak slyší píseň

z vesmíru asi
plné nesmírné krásy
naděje touhy

když bolí srdce
všechno pak v těle bolí
špatně se hojí

lásko mě bolí
o tom mé srdce pláče
že snad tě ztratí
Publikoval(a): vanovaso, 14.1.2014
Přečteno (301x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 11:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti