Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LETNÍ BOUŘE

LETNÍ BOUŘE

MADARKA Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Básnička o šesti větách,v českém jazyce

Přišla nocí do mé chaty zimomřivá
z pod ofiny očka divá.
Mokrý šat a v plochém bříšku hlad,
tak suché šaty jsem jí dal
a ve whisky zapila svůj žal.
Než přinesl jsem uzené,
byla už ve svém snění.
Ve spánku oddychla si,
z polštáře sklouzly mokré vlasy.
Tak to bylo mé chtění-bez zakončení.
Publikoval(a): MADARKA, 6.1.2014
Přečteno (350x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti