Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O ZRCADLECH A PTÁCÍCH

O ZRCADLECH A PTÁCÍCH

Marek Miko Básně » ?nezařazené?

Anotace: Život je jen ironie.

Klece vyšly hledat ptáky
Bohové drželi se zpátky
A když už byly podlahy setřeny
Zmrzliny se na nich znovu roztekly
Místo očí mám šachovnice
Místo uší mám šibenice
Kaluže jsou zrcadla
Špinavá ale pravdivá
Ptáci křičejí od stromu ke stromu
Klece nepřišly včas na svatbu
Publikoval(a): Marek Miko, 9.12.2013
Přečteno (106x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Last, Moog, MartyH.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti