Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
samozřejmě, je to koloběh, cítíš správně :)
7.6.2014 22:53 | Marek Miko
a za tím okrajem zase znovu jsou pouliční lampy jako stromořadí... tohle je moje nejsilnější asociace...
5.6.2014 19:51 | Lugilla
Básnička mi docela drhne, ale máš dobrou představivost, pokud dotáhneš rytmiku rýmů, bude to moc fajn :-)
RM.
5.12.2013 14:04 | Robin Marnoli