Nedokáže odolať.
Nedokáže odolať.
Anotace: Okúzlená písmom čara, zlákana vidinou stretnutia, delí ju od toho sms-správa, najskôr káva, potom si zašukať.
Okúzlená písmom čara,
zlákana vidinou stretnutia,
delí ju od toho sms-správa,
najskôr káva, potom si zašukať.
Daj mi číslo, peknučká si,
ozvem sa Ti nemaj strach,
najskôr odoláva potom tasí,
teraz už len čakať na zázrak.
Je odhalená, čaká na zavolanie,
no najskôr iná, potom ona,
len netuší, že má iné v telefóne dané,
je pre neho len kúsok hovna.
Nič pre neho neznamená,
kávu kúpi, potom platí,
nahodí reč že je pekná,
v tom momente strháva šaty.
Zmanipuluje ju jak dievča malé,
vyspí sa s ňou na prvý krát,
druhý deň sim kartu láme,
vyriešil to simpaťák.
Dievča smúti pre svoju hlúposť,
že vyspala sa z niekym koho nepoznala,
teraz cítí v sebe veľkú ľútosť,
keď na simkartu zavolala.
Bohužiaľ, číslo ktoré voláte, je buď nedostupné alebo obsadené, zavolajte neskôr prosím...
Publikoval(a):
dodky, 3.12.2013