Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vysočina

Vysočina

fopa1 Básně » ?nezařazené?

Anotace: o domově

Ach má rodná vysočino,
krajino jenž krutá jsi.
Již to bude za nedlouho,
zima obleče tě do krásy.
Brzy dosedne bílé štěstí,
po návsích i po náměstích,
na lesy i na hory,
pak zasype i údolí.
Tam kde kde roste vrchovina,
co leží mezi rovinama,
ta krajina co dobře znám,
v té svůj domov já teď mám.
Publikoval(a): fopa1, 3.12.2013
Přečteno (58x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti