Půlnoční
Půlnoční
Anotace: První po dlouhé době.
Svůj život utopit v nekonečném hluku ticha.
A potom zakřičet do tváře smrti.
To bych si přála.
Přeskočit jámu plnou nicoty, pak přestat dýchat.
A přece žít víc než před tím.
To bych si přála.
Překonat po dně bezednou propast.
Vylézt na horu strmým údolím.
To bych si přála.
Všechny ty dobré příležitosti života propást.
A prožít jen ty co zabolí.
To vše bych si přála.
Jen jednou se probudit s ranou místo srdce,
Jen jednou okusit jak život bez lásky chutná trpce!
To bych se bála.
Publikoval(a):
Marcelín, 26.11.2013