Polibek ke spánku
Polibek ke spánku
Anotace: krátká báseň o polibku ke spánku
Dobrou noc a sladké sníky,
polibek chci dát na tvé rtíky.
To se mi však nesplní,
u srdce mě zabolí.
Ty jiného ráda máš,
mě nikdy nezavoláš.
Tvůj kamarád alespoň zůstat chci,
hezkou vzpomínku na tebe mít chci.
Publikoval(a):
Shocker, 21.11.2013